Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Thuiswerken – bewegen is gezond!

Margo van Mispelaar, arbeidsconsulent bij Werkpad Groot – Amsterdam en Flevoland vertelt

We zijn veel thuis. De een doet een poging om thuis te werken, de ander wil graag aan het werk.

Het behouden van een vast ritme is prettig en geeft structuur. Ik merk bij mijzelf dat ik  beweging mis. Niet dat ik zo’n sporter ben, maar ik merk dat ik normaal veel meer beweeg. De tripjes door de gang naar de printer, het halen van een bakkie koffie, het lopen naar het bedrijfsrestaurant etc.

Dat bewegen gezond is, weten we allemaal:

Bewegen:

  • Zorgt voor: Ontspanning
  • Geeft: Energie
  • Houdt je: Gewicht op peil

Daarom heb ik thuis vaste momenten ingepland om met mijn dochters een work-out te doen. Iedere dag is een van ons er verantwoordelijk voor. Naast bewegen, hebben we veel lol en gezelligheid. Graag deel ik wat oefeningen van onze work-out.

Werkpad is een re-integratie bedrijf voor mensen met een zintuiglijke beperking, taalontwikkelingsstoornis en autisme. Werkpad biedt hulp bij zoeken naar werk en werk behouden Werkpad is een samenwerking van Bartiméus  en Kentalis.

 

door Margo van Mispelaar, arbeidsconsulent bij Werkpad Groot – Amsterdam en Flevoland


Onze
partners

Soundtrackcity Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West