Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Lieve oma hou vol, alles komt goed, Nannita

Ik ben 80 jaar en oma van Nannita 11 jaar.

Op een ochtend appte ze mij, oma kijk eens op het hek in de tuinen beneden van de flat.

Daar hing een heel groot spandoek met de woorden: ‘Lieve oma, alles komt goed, hou vol, Nannita’. Had ze ’s nachts met haar moeder voor me opgehangen.

Het heeft 2 maal in de Volkskrant gestaan, op de voorpagina van het Stadsblad van Noord, en op Radio Noord Holland is er een interview geweest.

De foto van de envelopjes en 70 kaarten, is wat ik zelf gemaakt heb voor de bewoners van het Kort Hagehuis, toen ik hoorde dat ze geen bezoek meer kregen. Ik ben 80 jaar, zit al weken in huis, en op advies van de dokter, half uurtje per dag de deur uit, en dat was zondag en toen hebben jullie een kort interview met mij gedaan, over konings/woningsdag, ik zei nee ik blijf thuis, klappen doe ik wel, Wilhelmus zingen niet, ken maar 2 regels. 

door Bertie Braeken


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam