Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

HOU VOL

Telkens stak ik uit ons zolderraam op de Meteorenweg 158 in Amsterdam-Noord de vlag uit van het land van herkomst van onze B&B gasten om ze welkom te heten. Corona heeft het leven grotendeels veranderd en er komen bijna geen gasten meer. Nu steek ik dagelijks deze vlag uit: HOU VOL. Gemaakt door mijn schoonzus Marjolein Lagendijk die met haar hondje trots haar handgemaakte vlag in de top van de mast bewonderd.
Bij aanvang van de tweede lockdown moest door slijtage de vlag worden gerepareerd en zocht ik een naaimachine via de buurt app. Ik kreeg daarop meerdere complimenten en opmerkingen dat onze vlag met deze boodschap zo enorm werd gewaardeerd. Hou vol!

door Paul Alders


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity Het huis van Amsterdam