Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Houd 1,5 meter afstand-tas

Bij het begin van de uitbraak in Nederland, werd er op het nieuws vermeld dat wij als burgers anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Toen ik de straat op ging bleek dat niet echt het geval te zijn.

Toevallig op dezelfde dag waren mijn nichten op Facebook ook hierover aan het praten en die wilden graag T-shirts hebben met de slogan ‘Houd 1.5 meter afstand’. Wij hebben hier toen gezamenlijk erg om gelachen en dat heb ik toen op een T-shirt geprint.

In mijn hoofd vond ik dat dit beter uitgevoerd kon worden en dat het beter zichtbaar moest zijn, zodat de boodschap beter over kwam. Ik heb het vervolgens geprint op een tas waarmee ik boodschappen deed. Dat sloeg erg aan waardoor ik vervolgens met het Stadsdeel Zuidoost een partnerschap ben aangegaan om een groter publiek te bereiken. Nu worden de tassen gratis aangeboden aan klanten die boodschappen doen bij zelfstandige ondernemers om zo de lokale economie te stimuleren.

door Giorgio Toppin - XHOSA


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity