Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

When nobody is around

Mijn naam is Marilyn Sonneveld, ik ben beeldend kunstenaar. In mijn teken, animatie en schilderwerk onderzoek ik de rol van identiteit, feminisme en seksualiteit. Het lichaam staat vaak centraal; Mijn eigen lichaam of het lichaam van iemand anders, iets wat in tijden voor Corona nog heel normaal was. Je kon iemands lichaam gewoon legaal en zonder al te veel moeite aanraken en knuffelen. Iets wat ik eigenlijk helemaal niet zo vaak deed. Toch wordt de drang naar iemand anders z’n huid elke dag sterker. Ik heb zin in huid, al 3 maanden lang. Nu moet ik het maar doen met het natekenen van de lichamen van mijn vrienden. Dat helpt. Doordat ik het materiaal (oliepastel) met mijn vingers uitstrijk raak ik ze continu aan.

Ongoing serie olie pastel op 250 gram papier 65×50 cm

www.marilynsonneveld.nl

door Marilyn Sonneveld


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam