Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

This has nothing to do with that

Deze video is thuis geschoten. Voor mijn studie aan de Gerrit Rietveld Academie moesten we een film maken. Het is moeilijk om content die nu gemaakt wordt los te zien/niet te linken aan corona. Veel studiegenoten worden bewust/onbewust ‘geïnspireerd’ door de huidige pandemie. Corona sijpelt door in de content die nu wordt gecreëerd. Probeer deze film er maar eens los van te zien. Of doelt de titel op wat anders? Initieel vond ik inspiratie doordat ik om mij heen zag hoe mensen door de ramen contact begonnen te zoeken. Zelf heb ik bijvoorbeeld mijn 99-jarige oma een kusje door de ruiten heen gegeven. Deze raaminteractie heb ik in het absurde getrokken, resulterende in de huidige film. Zodra (als ooit) deze pandemie voorbij is, en een live performance met publiek weer mogelijk is, wil ik dit nog eens live overdoen met enkele klasgenoten. De titel kan in dat geval worden behouden: “this has nothing to do with that”.

door Britt Cox Geerdink


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity