Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Radioverslaggeving op 1,5 meter

Ik werk bij NH Media. Vanwege de coronacrisis moest het programma dat ik daar maak gestaakt worden. Met dat programma deed ik verslag van evenementen in de provincie en die waren er van de ene op de andere week niet meer. Vanaf dat moment doe ik voor NH Radio verslag van het leven in Amsterdam. Ik was de eerste die bij ons de selfiestick gebruikte om mee te interviewen. Ik voelde me een beetje voor gek staan de eerste keer (foto met dat meisje in het Vondelpark), maar na het delen van die foto zijn collega’s het ook gaan toepassen. Inmiddels kijkt niemand er meer van op en is het voor mij routine geworden.

Fotocredit toneel: Mette Stam

door Arend de Geus


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity