Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

Zij gelooft in mij…voor Henk de Vries

Hai, ik ben Saskia Guyonne, en zing en presenteer oa al jaaaaren op het Leidseplein in de Bulldog Palace. Tijdens de altijd gezellige Karaoke avondjes. En nu? Nu is het plein leeg. Kan ik mijn liedjes niet zingen en alle gezellige toeristen niet overhalen dat ook te doen. Jeetje, wat mis ik mijn “live” contact met vaste gasten, collega’s en..ja..ik mis gewoon mijn optreden voor publiek.

Omdat ik het zo mis ben ik mijn eigen keukenshowtje begonnen. Omgedoopt tot de Saskia (in her) jogging kitchenshow en zet elke avond 1 liedje op social media. Na het jakkiebakkiecorona8uurjournaal. Om op die manier toch een beetje het gevoel van optreden te hebben en ik natuurlijk hoop dat dit mensen een beetje blij maakt deze tijd.

Dit liedje zong ik speciaal voor de liefste werkgever ever Henk de Vries. Omdat deze tijd voor hem natuurlijk ook mega moeilijk is en ik echt hoop dat alle horeca snel weer open mag! En ik snel weer kan optreden in de leukste plek van A’dam! (en op alle andere leuke plekken). Want hoe leuk ik mijn keukentje ook vind entertainen, zingen en presenteren voor live publiek en hopelijk mensen blij maken is toch wat ik het liefste doe.

door Saskia Guyonne


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam