Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

Tuintjes opknappen ouderen

Wat ik voor de coronaperiode al deed, doe ik tijdens de coronaperiode ook. Maar eigenlijk is dat nu belangrijker dan ooit: het opknappen van tuintjes van ouderen die het zelf niet meer kunnen. Want omdat juist de oudjes niet naar buiten kunnen (quarantaine) is hun tuintje nu belangrijker dan ooit. Zelf kunnen ze dit niet meer opknappen dus help ik deze mensen graag met bijv. het verwijderen van onkruid en o.a. het (opnieuw) inrichten van de tuin. Of het nou in Amsterdam-Noord, Betondorp, Zuid, Bijlmer of Nieuw-West is. Ik kom overal. En natuurlijk blijven de oudjes binnen, terwijl ik in de tuin werk, want die 1,5 meter is en blijft belangrijk.

door Dino


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity