Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

pdf

TOEWIJDING & RISICO VAN HET VAK – Lofzang op mijn moedige man in Corona-tijd

Een vroegere schoolkameraad (1962-1967) vroeg me zijn diepe buiging over te brengen aan mijn man YVES die o.a. Corona-patienten verzorgt, ondanks het feit dat hijzelf tot de HOGE RISICO-GROEP behoort en pas op 9 april beschermende kleding kreeg. Zie foto! Mijn mislukte buiging leidde tot veel gelach. LACHEN is altijd onze huishoudremedie. Nu ook. Omdat IKZELF OOK TOT DE HOGE RISICOGROEP behoor vanwege o.a. ernstige hartklachten en leeftijd, REGELDEN WE NU AL ONZE EVENTUELE BEGRAFENIS EN ERFENISKWESTIES – zie foto. Daardoor kon Yves blijven doen wat hij met veel plezier en toewijding doet; en daardoor hoef ik me geen zorgen te maken of hij de administratieve beslommeringen (waaraan hij zo’n hekel heeft) van mijn eventueel overlijden wel aankan als hij alleen achter mocht blijven. horen echt bij elkaar! Dat vertelde ik aan mijn voormalige klasgenoten in de vorm van een bijdrage aan onze alumni-website.

door Gerard B.Kosse (75 jaar)


Onze
partners

Soundtrackcity Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West