Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

‘Stilstaan (werkw.) Uitspraak: [‘stɪlstan] … 12) zich niet ontwikkelen’

Rivka (21) is in juni afgestudeerd als muziekdocent. Ze keek uit naar haar eindconcert, met orkest en publiek, maar na langdurige onzekerheid hoorde ze dat het online zou plaatsvinden. Dit was teleurstellend nieuws voor haar.

Het heeft ongeveer een maand geduurd dat ik het heel moeilijk vond om dwarsfluit te studeren. Ik hou er gewoon niet van om uren in mijn eentje in mijn eigen kamer te spelen. […] Ik vind samen spelen het allerleukste aan muziek maken. (Rivka)

Uiteindelijk was het ook een waardevolle ervaring voor haar. Ze heeft haar technische vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en een breder publiek bereikt. ‘Iedereen had dingen die wegvielen, dus dan kon ik er maar beter het beste van maken.’

door RIVKA


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam