Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Crochet

Sarah Barchichat

Nog geen 2 weken na de verhuizing naar Amsterdam begon de pandemie zich snel door Europa te verspreiden en volgde een lockdown. Met alle onzekerheid stelde ik het vinden van een studio meteen uit en bedacht ik manieren om vanuit huis handtassen te maken. Toen ik over de Ten Kate markt liep, stuitte ik op Zig Zag, een handwerkwinkel, en zag ik een scala aan kleuren linten. Na gehaakte handtassen besloot ik het te proberen, want het was het perfecte medium om vanuit huis mee te werken. Nadat ik de eerste handtas had voltooid, besloot ik met het overgebleven lint te spelen en te proberen maskers te maken. Ik leerde mezelf nieuwe haaktechnieken en speelde met verschillende patronen om elk masker uniek te maken.

https://slushb.com/

door Sarah Barchichat


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam Soundtrackcity