Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

Dromen op straat

Dromen hebben we allemaal, reizen en daarmee je horizon verbreden. Ik houd hiervan!
In coronatijd liep ik op straat in de Westerparkbuurt en ik zag de Brooklyn Bridge staan, bij het grof vuil! Er stond ook een rolkoffer naast. Mijn reizen naar het buitenland zijn dit jaar ook niet doorgegaan, heel jammer. Het dubbele gevoel dat ik verrast wordt met dit beeld, en ook met mijn reiswens geconfronteerd word, maar dit momenteel niet kan: loslaten maar en Nederland verkennen op de fiets, dit is wat ik heb gedaan. Een beeld van herkenning bij het grofvuil. Het verschil is: mijn rolkoffer staat op zolder.

door Luciënne Kleverlaan


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity Het huis van Amsterdam