Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

pdf

Coronaproject: vers van het mes

Als (67-jarige) kunstenaar bedacht ik dat ik mensen misschien een plezier kan doen met het opsturen van kunstwerken met een verhaal. Elke twee weken stuur ik een nieuw uitgesneden 3-D papierwerk op met daar bij het verhaal over het maakproces: de inspiratiebron, het materiaal, het beeld en alles wat ik tijdens het maken tegenkom. Uit reacties blijkt dat mensen die ik nu niet persoonlijk mijn werk kan laten zien het leuk vinden om af en toe iets nieuws te ontvangen waar ze van kunnen genieten. Ze maken er een screensaver van en sturen het document door. Aangezien het nog heel lang gaat duren voordat musea en ateliers weer opengaan is dit in deze tijd misschien een goede manier om schoonheid uit te wisselen. Het is een hart onder de riem van allen die thuis zitten.

door Tonie van Marle


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam