Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Carmela leest voor: CORONA BLESSINGS

Het verhaal van Natalie Beckers (adjunct-directeur van Podium Mozaïek)
wordt voorgelezen door Carmela van de Pol (middelbare scholier)

‘In het ziekenhuis ontdekte ik dat ik me snel kan aanpassen aan nieuwe situaties. Dat had ik niet verwacht. Normaal zie ik graag de dingen gaan zoals ik ze wil dat ze gaan. Als dat niet zo is, kan ik echt balen. Misschien komt het door de zwangerschap of door het moederschap of door deze Covid-periode. Of Misschien wel een combinatie van alles, maar ik ben tevredener geworden. Dankbaarder voor wat er wél is.’


Carmela van de Pol

Natalie Beckers

CORONAGETUIGENISSEN is een multimediale serie portretverhalen van vijf inwoners van Amsterdam-West.  Zij werden geïnterviewd door schrijver Warda El-Kaddouri en gefotografeerd door Vincent van Kleef. Hun getuigenissen werden voorgelezen door vijf andere inwoners van Amsterdam-West terwijl filmmaker Vanessa van Gasselt ze in beeld vastlegt. De voorlezers reflecteren nadien vanuit hun perspectief op de verhalen. Het is symbolisch voor de sterke verbondenheid die in Amsterdam-West leeft.

Coronagetuigenissen werd gecureerd door Margreet van der Vlies van Operatie Periscoop in opdracht van Stadsdeel Amsterdam-West.

door Operatie Periscoop


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam