Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

Afstand houden op het Grote Plein

Zolang de scholen gesloten bleven schreef ik wekelijks een verhaal voor de kinderen van de Olympiaschool, een basisschool in Amsterdam Zuid. De directrice Marjan de Smit las ze voor.
Ik schreef in totaal vijf verhalen en stuur u het eerste verhaal (u kunt alle verhalen ook vinden op Instagram @leespin). Mocht u de overige vier ook graag ontvangen dan hoor ik het graag.
De verhalen gaan over de maatregelen en worden verteld door twee speelobjecten, Haai en Veulen, die op het grote speelplein achter de Olympiaschool staan. Vanaf volgende week beschik ik over een kleine ets-pers waarmee ik houtdrukken van Haai en Veulen ga maken zodat ze ook tot leven komen op papier.

door Miek Hoekzema


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity