Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

The Small Museum presenteert Studio 212 Fahrenheit

The Small Museum presenteert NEVER WASTE AN OPPORTUNITY TO SHOW A MIRRORBALL, een expositie van Studio 212 Fahrenheit.

Ze maakten voor het museum een kleine, ronddraaiende discobal die het museum verlicht. Alsof het feest abrupt is beëindigd en iedereen de zaal heeft verlaten: momenteel een realiteit voor alle concertzalen, clubs en theaters in Nederland. Maar het werk is ook een reminder: Als we elkaar straks weer in levende lijve ontmoeten, moeten we nooit vergeten om het leven te vieren.

Studio 212 Fahrenheit is een Nederlandse design studio opgericht door Albert Buring (Amsterdam) and Paul Mulder (Oldekerk). Hun werk bevindt zich op het snijvlak van kunst en design, met als specialisatie ruimtelijk-, product- en interieurontwerp. Meer info https://www.212f.nl.

The Small Museum is het kleinste museum van Nederland en, wordt gefluisterd, zelfs ter wereld. Het museum huist in een van de mededelingenkastjes aan de voorgevel van Paradiso, waar vroeger de mededelingen van de Vrije Gemeente in werden gehangen. Een van deze vitrinekastjes is omgebouwd tot expositieruimte, compleet met parketvloer, egale bovenverlichting en achterwand in ‘Rijksmuseum-grijs’. In dit kleine museum exposeert Paradiso vernieuwende kunstwerken die een relatie hebben tot de populaire cultuur. Eerder exposeerden onder meer Lernert & Sander, Bart de Baets, Job, Joris & Marieke, Simon Wald-Lasowski, Our Polite Society en Paul Nassenstein in het museum.

https://www.paradiso.nl/en/program/the-small-museum-presenteert-studio-212-fahrenheit/77495/

door Paradiso


Onze
partners

Soundtrackcity Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West