Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Avondklok. Stevig bier voor na negenen

.
Bruut brengt deze limited edition uit in 75cl. champagnefles. Onder de kurk: onze stevig gehopte tripel met een heerlijke geur van citrusfruit. Vol en krachtig van smaak. Weg chagrijn! Bestel Avondklok hier, en nu, want er zijn slechts 800 flessen.

Vlak voordat de avondklok werd ingevoerd(23 januari 2021) kwam op Facebook van Bruutbier een briljante en grappige advertentie voorbij. Ik besloot meteen toe te slaan en bestelde gelijk 2 flessen.
In de hoop dat het wellicht een mooie aanwinst zou kunnen zijn voor de verzameling objecten die het Amsterdam Museum aanlegt over Corona in de stad.

Een paar dagen later werden de flessen afgeleverd door Sander van Engelen, eigenaar van Bruut Bier, brouwerij. Op dat moment ook nog zonder vaste plek voor de brouwerij.
Voor de bierbrouwers zijn het op dat moment barre tijden. De kroegen, bars en uitgaansgelegenheden zijn dan alweer een een paar maanden gesloten.
Op de vraag; Hoe kan je nu zo snel dit bier gebrouwen hebben?, vertelde Sander dat er door een etiketfout nog 800 kale flessen in de opslag stonden.
De rest is nu al geschiedenis. Proost!

door Monique Vermeulen


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam