Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

Uno Dos Total Loss

Ik ben freelance copywriter in de reclame, beter bekend als Copy Commando. Door corona werd ik had getroffen. Na de eerste toespraak van Rutte verloor ik in één klap al mijn opdrachten. Ik dacht… ik kan negatief doen, maar dat past niet bij mij. Ik kan beter energie geven en positief blijven.

Daarom heb ik als D Berry Cuda dansfilmpjes gepost die tuk elke ochtend opnam in Sportpark Sloten en ben ik live DJ gigs gaan doen vanaf het dak vanaf mijn toen gesloten werkplek B-Amsterdam. Gewoon om al mijn collega’s en vrienden, die allemaal thuis zaten opgesloten, positiviteit te geven en in beweging te houden. Al deze video’s zie je op mijn Facebook (Martijn C de Vreeze) en LinkedIn (Martijn de Vreeze)

Daar kreeg ik veel positieve respons op en dat gaf mij ook weer kracht. En… ik dacht… het weinig wat ik nog niet heb gemaakt, is een zomerhitje om de boel in beweging te houden. En dat werd UNO DOS TOTAL LOSS.

door Martijn de Vreeze


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity Het huis van Amsterdam