Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

Overal waar je kijkt: corona

Ik weet niet of dat overal in het land zo sterk is, maar hier in het centrum van Amsterdam is het alleen maar corona wat je ziet. Dat komt vooral omdat het een toeristenbuurt is waar ik woon en er geen toeristen meer zijn. Ik was gisteren weer op de Wallen en het was wederom doodstil. Er liep op een gegeven ogenblik alleen maar één man aan de overkant, en dat bleek mijn overbuurman te zijn. We hoefden onze stem niet te verheffen om even een blijk van onze wederzijdse genieting van een onverwacht mooie buurt uit te wisselen.

Eigenlijk is het ontzettend vreemd dat je dit allemaal ziet en meemaakt terwijl je de oorzaak niet ziet, dat virus is niet met het blote oog te zien immers. Het geeft mij een beetje het gevoel of er een neutronenbom gevallen is, alles staat er nog, maar o wee

door René Louman


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity