Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

Opzoek naar het oranjegevoel op Coroningsdag

In deze Vlog tracht ik het Oranjegevoel in coronatijd te ontdekken op Koningsdag.

Koningsdag, of vroeger Koninginnendag was voor mij echt het hoogtepunt van het jaar. En ineens mag en kan het niet meer. Dit jaar niet. Alles heel klein en bescheiden.

Dus ik zag er best tegenop. Ik voelde de kater al aankomen. Daarom had ik mezelf de opdracht gegeven om dit in een Vlog vast te leggen. En na een dagje filmen merkte ik toch, ondanks alles, dat ik iets van het oranje gevoel had geproefd. Weliswaar in lichte mate, maar het was er wel. Vandaar “Een gewone Corona dag, met een oranje randje”.

door Liesbet Zikkenheimer


Onze
partners

Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity