Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Kaartje voor Later

❤️ voor theater, Kaartje voor Later. Houd de verbeelding levend! Met deze campagne vroegen we mensen met een hart voor theater om een kaartje te kopen die ze kunnen gebruiken als het theater straks weer open kan. Steun de mensen van het theater: koop een Kaartje voor Later.

De Toneelmakerij, Danstheater AYA, Het Laagland, Blokland & Blackman, Esther de Koning, House of Nouws, Het Filiaal theatermakers, Theater Artemis, Toneelgroep Oostpool / Theater Sonnevanck, Simone de Jong, ICK / Theater De Krakeling, de Stilte, Degasten Jongerentheater, Oorkaan met Percossa, Hoge Fronten, NUT (Nieuw Utrechts Toneel) / Braatvis, het Krakeling DenkStation Festival, Bühnenbiest, Het Kleine Theater, De Grote Haay, De Witte Pomp, Duda Paiva Company, Het Houten Huis / Speeltheater Holland, ROSE stories / Studio Figur, het Pop Arts Festival, Tg. Winterberg / STIP theaterproducties en Mundus vult decipi; allemaal theatergroepen en events die vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn afgezegd.

Met het kaartje steun je onze spelers, de medewerkers achter de schermen en Theater De Krakeling zelf om in deze roerige tijd door te kunnen met de programmering van inspirerende theatervoorstellingen voor een jong publiek.

Foto door Lieuwe Philipse.

door Theater De Krakeling


Onze
partners

Het huis van Amsterdam Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West