Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

“HugMe” Corona poster – gratis papieren knuffel

We bevinden ons in een onwerkelijke situatie en hopen op een spoedige verandering. Naast vele andere sectoren wordt de culturele sector hard getroffen. Om niet bij de pakken neer te gaan zitten wil ik mijn creatieve spinsels omzetten om zo een ander een hart onder de riem te steken. Voor iedereen die wel een knuffel kan gebruiken heb ik een “HugMe” Corona poster ontworpen, gedrukt door Fonds voor West. Deze posters deel ik gratis uit > in Amsterdam breng ik haar graag langs, ophalen kan natuurlijk altijd. Deze “HugMe” Corona posters hangen op verschillende plekken door de stad; zie https://goeiedingen.nl/2020/09/18/hugme-corona-poster/

door Brunette van Eijseldijk


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam Soundtrackcity