Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Het bereik van mijn hoortoestel is krap anderhalve meter

Mijn hoortoestel heeft maar een bereik van 1,5 meter

We leven momenteel in een anderhalve meter samenleving. Vanwege het coronavirus moeten we 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dat is ook vaak het bereik van hoorapparaten om met iemand te praten. En soms nog minder. Omdat ik hem of haar graag wil verstaan ga ik automatisch dichterbij staan. Het is best lastig om afstand te houden, omdat ik ook wil verstaan wat iemand zegt.

Tip: Wees je bewust van het feit dat 1,5 afstand het verstaan voor een slechthorende bemoeilijkt.

De afstand tussen Marja en het einde van de hoepel is minder dan anderhalve meter.


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam Soundtrackcity