Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

COVID 19 molecule

Tijdens mijn tienjarige verblijf in Zuid-Afrika ben ik enorm geraakt door de bijzondere lokale “trash” art die daar door de zwarte bevolking wordt gemaakt van allerlei soorten afval. Terug in Nederland ben ik mij gaan toeleggen op het maken van kunst van bierdoppen. Door het wegvallen van werk en inkomsten tijdens de pandemie heb ik mij daar de afgelopen 15 maanden full-time mee kunnen bezighouden. Sterker nog, het heeft me enorm ge├»nspireerd tot het maken van een aantal lockdown kunstobjecten. Een daarvan heb ik thuis vastgelegd op video.

Op het filmpje is een COVID 19 molecule te zien handgemaakt van bierdoppen. Hiervoor zijn 566 flesjes Corona genuttigd (Corona extra, Corona Light, Corona Familiar, Corona Premier, Coronita Cerveza).

Details:
Diameter 115 cm
Hoogte 34 cm
Breedte 36 cm

De andere objecten zijn terug te vinden op mijn Instagram account: https://www.instagram.com/happyart.amsterdam/

door Ellen Nagtzaam


Onze
partners

Soundtrackcity Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West