Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op mediumToestemmings-verklaring

Hartelijk dank voor je deelname aan het project Corona In De Stad. Je foto en verhaal kunnen gepubliceerd worden op de website www.coronaindestad.nl en gebruikt worden voor een tentoonstelling. De tentoonstelling Corona In De Stad zal in 2020 online te zien te zijn. Ook zullen we de inzendingen op deze site bewaren voor de tentoonstelling “Collecting The City” in 2025. Door dit formulier in te zenden en akkoord te gaan geef je ons toestemming om jouw inzending voor dit project te gebruiken.

Hierbij geef ik toestemming aan het Amsterdam Museum om mijn inzending zonder verdere aanvullende toestemming openbaar te maken en te verveelvoudigen in het kader van het project Corona in de Stad en Collecting the City. 

Hiermee geef ik ook toestemming mijn inzending te gebruiken voor publiciteit voor het project. 

Als er andere personen (herkenbaar) op mijn inzending te zien zijn, verklaar ik bij deze uitdrukkelijk toestemming aan deze persoon te hebben gevraagd om hun beeltenis te mogen gebruiken voor dit doeleinde.

Ook verklaar ik dat ik de rechten heb om deze foto te gebruiken en dat eventuele auteursrechtinbreuken onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Je persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt of verstrekt aan derden.

 Terug naar de homepage


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam Soundtrackcity