Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

Afbeelding

Te Midden Van Hier En Daar

Te Midden Van Hier En Daar is een online muzikale beeldvertelling over gedistantieerd contact. Wat zie ik als ik bij de ander naar binnen kijk? Hoe ziet de kijkdoos van de binnenwereld eruit? In welke poppenkast zitten we?

Spelers: Sytze Bouma, Thekla Kneijnsberg, Luc Laport, Goosje Leeuwenstein, Annick van Rinsum en Lolita Storm
Live muziek: Tess van der Velde
Foto’s: Tim Hillege
Regie: Chaja van Kollem
Regieassistent: Annick van Rinsum
Begeleid door: Mark Bergwerff, Els van der Jagt en Jan Taks
Met dank aan: Tom Willems en Lenne Koning

Te Midden Van Hier En Daar is de afstudeervoorstelling van Chaja Eleonora van Kollem op de Theaterdocent Opleiding in Amsterdam. Het project zou van origine 9, 10 en 11 juni 2020 in Perdu komen te spelen, maar door de maatregelen rondom het Coronavirus leek dit geen mogelijkheid.

Het thema waar de groep al mee aan het werk was ging over de binnenwereld en hoe je je daarin gevangen kan voelen. Het thema werd actueler dan tevoren, toen iedereen geacht werd thuis te blijven in hun eigen binnenwereld. Van Kollem, haar groep spelers en muzikant besloten hun onderzoek voort te zetten.

Na een erg bijzonder werkproces hebben ze besloten een voorstelling te creeĆ«ren. Ze speelden 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 en 30 mei om 20.00 over Zoom. “We hebben hard gewerkt en het is aan het resultaat te zien. Ik ben er erg trots op en denk dat het een mooi antwoord is op de gevoelswereld van deze tijd”, aldus van Kollem.


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam Soundtrackcity