Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

Post uit 2030 – 2030

Met tekst en spel van Khadija El Kharraz Alami

We bevinden ons in 2030. 10 jaar na Corona. Acht mensen kijken terug, delen gedachten, leveren kritiek, geven tips, vertellen hoe het was, delen herinneringen, pogen lief te hebben.

Zeven schrijvers schreven acht teksten. Acht acteurs brachten die teksten in quarantaine tot leven en maakten elk een video. De schrijvers schreven voor een karakter die zich dus in de toekomst bevind. En zo ontstond een eclectisch boeket van verschillende toekomstperspectieven/karakters.

Tekst: Khadija El Kharraz Alami geïnspireerd op en een bewerking van ‘A room of one’s own’ en verschillende fragmenten uit The Waves van Virginia Woolf.

Spel: Khadija El Kharraz Alami haalt inspiratie uit gebeurtenissen, relaties en personen uit haar eigen leven. Ze toont in haar werk de mens die op zoek is naar identiteit, en die daar falend in slaagt. En onderzoekt hoe de mens het onbekende aangaat op zoek naar zichzelf, liefde en eenzaamheid. In haar werkprocessen start ze altijd vanuit een fascinatie, die gedurende het creatieproces wordt bevraagd. De uitkomst hiervan blijft transformeren.

door Khadija El Kharraz Alami


Onze
partners

Het huis van Amsterdam Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West