Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

video

Mijn favoriete band De Dijk…bloedend hart

Weet je, in deze coronatijd, nu ik niet kan zingen/optreden voor publiek, wat ik gewoon het liefste doe, ben ik mijn eigen keukenshowtje begonnen. Met de naam: The Saskia (in her) jogging kitchenshow. Ik zing elke dag mijn liedjes, post ze op social media na het jakkiebakkiecorona8uurjournaal voor mensen die daar een beetje blij van worden.

Verder heb ik extra veel tijd om na te denken..ahum..en tijd om te dromen over hoe nu verder NA deze coronatijd. Wanneer kan ik weer optreden voor publiek? Wanneer mag ik weer mijn superleuke karaoke avondjes presenteren op het Leidseplein in de Bulldog Palace waar het zoooo gezellig is altijd en waar het plein nu zooo stil is? Maar ook fantasiedromen; Een droom die ik lang geleden had: een liedje zingen met Huub van der Lubbe:-)

ALS jullie mijn keukenversie van bloedend hart plaatsen; ZOU het mogelijk zijn dat het bij Huub terecht komt? ZOU hij het leuk vinden? ZOU mijn stiekeme droom kunnen uitkomen?

Nou ja, doordat nu alles lijkt stil te staan realiseer ik me ineens nog meer dat je NU moet leven. Stop met uitstellen en durf te dromen, toch?En totdat ik weer mag, doen wat ik het liefste doe, mensen blij maken op een feestje in de Bull, of waar dan ook word IK zelf weer heel blij van de lieve reacties op mijn liedjes uit mijn keukentje. Zo leuk ook dat mijn lieve mam, zonder facebook, me ook kan volgen nu dankzij youtube en ik mijn eigen videodagboekje maak op die manier. Voor later als ik groot ben. En tuuuuuurlijk zou ik het leuk vinden als anderen
( jullie?:-) me ook een beetje gaan volgen..EN straks live een liedje komen zingen op het Leidseplein als alles weer open is..nu al zin in!!

door Saskia Guyonne


Onze
partners

Het huis van Amsterdam Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West