Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

audio

Hoe is het? Coronacrisis, werken & kids – Verhalen van A’damse opvoeders

Tussen 16 maart en 24 april interviewde ik elke dag een werkende opvoeder over hoe het was om ineens thuis te werken met kinderen om je heen. Intro van de podcast:

“Hoe is het? Welkom bij deze minipodcast voor werkende opvoeders. Ik ben Zoë Papaikonomou, onderzoeksjournalist en podcaster. Ik heb 2 jonge kinderen. Jamie van 6 en Mila van bijna 3 jaar. Zolang scholen en opvang beperkt open zijn bel ik elke werkdag een opvoeder die probeert werk en kids thuis te combineren. Hoe pakken ze het aan? Welke tips hebben ze?”
In dit interview vertel ik meer over deze serie: https://www.nieuwwij.nl/interview/podcastserie-hoe-is-het-legt-corona-geschiedenis-vast/
Ik sprak 30 opvoeders, waarvan 9 Amsterdammers in verschillende stadsdelen (zie bijgaande links). Het zijn bijzondere portretten geworden.

Ik ben zelf een getogen Amsterdammer en ik woon nu in Amsterdam Oost.

door Zoë Papaikonomou


Onze
partners

Soundtrackcity met dank aan: Gemeente Amsterdam West Het huis van Amsterdam