Filters

Wis alle filters

Op onderwerp

Op medium

pdf

Grofvuil ten tijden van corona

Ik ben een master student Visuele Antropologie in Manchester, en ben door de pandemie teruggekeerd naar Amsterdam Oost. Ik heb voor een opdracht voor mijn studie een photo-essay gemaakt over het grofvuil in de Oosterparkbuurt ten tijden van corona. Dit bestaat voornamelijk uit foto’s met af en toe wat tekst. Daarnaast zit er een behapbare theoretische onderbouwing, die kort aanhaakt op het principe van afval. Allemaal zo geschreven dat het toegankelijk is voor het grote publiek. Door goed te kijken naar de verschillende stromen van afval, heb ik getracht de verhalen erachter te begrijpen. Zo ben ik erachter gekomen dat het niet zo eenzijdig fenomeen is.

door Tanja Warning


Onze
partners

met dank aan: Gemeente Amsterdam West Soundtrackcity Het huis van Amsterdam