Filters

Wis alle filters

On subject

On medium

#HoeGaatHetEchtMetJe

by #HoeGaatHetEchtMetJe


‘Het ene gezonde verstand is het andere niet.’ Iemand aan het Krugerplein, Amsterdam OostOp deze foto is een selectie posters te zien in de voorgevel/bij de ingang van Framer Framed met quotes en uitspraken verzameld in Amsterdam-Oost door Janine Toussaint, Noud Verhave en Diane Elshout van Moving Arts Project. Zij gingen de straat op met de bakfiets vol papier, pennen, bloemen, water, thee en een RAL-kleurenwaaier.

 

***

 

#HoeGaatHetEchtMetJe is een community-kunstproject over de (on)zichtbaarheid tijdens de corona-crisis. De campagne geldt als spreekbuis voor de lokale gemeenschap, een poëtische noot in het sociale, politieke en culturele debat tijdens Covid-19, tentoongesteld op billboards in de publieke ruimte van de stad. Het is een campagne in taal en beeld die het gesprek aanwakkert over hoe we elkaar voortaan kunnen horen, zien en helpen. Geïnspireerd op de vraag die we elkaar vaker zijn gaan stellen: Hoe Gaat Het Echt Met Je?

Initiatiefnemers / community kunstenaars Amsterdam Centrum: Merel Noorlander en Arthur Kneepkens. Assistentie: Jovana Stulic.

Geïnterviewden: Niki, Bear, Melissa (PIC Amsterdam),Trans United Europe / BPOC Trans network, Amsterdam, Nico. 

Grafisch vormgeving: Yuri Veerman.

Foto postercampagne: Jovana Stulic

#HoeGaatHetEchtMetJe


Our
partners

Soundtrackcity Het huis van Amsterdam met dank aan: Gemeente Amsterdam West